SIMULATIE ACADEMIE

Simulatie academie

Met plezier samen actief  leren!

Vanuit verschillende invalshoeken kijken naar een vraagstuk om meer opties te ervaren. Mogelijkheden van eigen gedrag vergroten door nieuw gedrag te oefenen in een simulatie.

Bijdragen aan vraagstukken van anderen  en daar zelf ook nieuwe inzichten uit halen.

Dat is de meerwaarde van de simulatie academie.

Locatie, Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1, in Utrecht.

 

Enerverende ontmoetingsplek

We kennen allemaal het gevoel: “Ik weet wel wat ik zou moeten doen, maar het lukt niet, ik kom er niet uit.” Of “ Op het moment suprême heb ik me laten verrassen en deed ik niks, wat had ik anders kunnen doen”. Of “Ik loop vast in bepaalde situaties en ik heb geen idee hoe ik het anders kan doen”.

Als je hiervan iets herkent is het zinvol om te komen naar de Simulatie academie.

Het is een enerverende ontmoetingsplek waar mensen komen uit verschillende organisaties met een verscheidenheid aan vraagstellingen.

De vraagstellingen die deelnemers inbrengen zijn vaak herkenbaar en kunnen inzichten geven in verschillende gedragsmogelijkheden.

Daarnaast is de Simulatie academie een ontmoetingsplek om in een inspirerende omgeving te netwerken en te leren van professionals uit heel verschillende disciplines.

 

NU INSCHRIJVEN

Reductie: Kosten € 45,= ex btw.

De Algemene voorwaarden zijn bij de Simulatie Academie niet van toepassing.

Bij annulering tot 48 uur van tevoren zijn € 25,= administratiekosten verschuldigd, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Het is bij verhindering mogelijk een vervanger/ster te laten deelnemen zonder extra kosten.

Lees meer...
 

Simulatie academie reacties

“De simulaties bij Touché zijn verhelderend en gericht op de praktijk. Ik heb opties aangereikt gekregen hoe ik dingen anders zou kunnen doen. Dat is voor mij heel waardevol geweest.”

 

“Ik heb de situatie die we gesimuleerd hebben in praktijk gebracht!

En het bleek ook in de praktijk echt te werken. Ik heb iemand aangesproken op gedrag, iets wat ik doodeng vind. Door dit te oefenen kon ik de tijd nemen om te vertellen wat ik echt wilde vertellen. Daardoor  konden we de wederzijdse irritaties goed bespreken en zijn we er heel goed uit gekomen door heldere afspraken te maken en verwachtingen beter af te stemmen. Ik had nooit gedacht dat je dit kon oefenen en dat het zou werken, maar echt de simulatie heeft gewerkt. “

 

“Tijdens de simulatie heb ik helder gekregen wat ik praktisch kan doen om een ander effect te bewerkstelligen. Door voor mij nieuw gedrag te oefenen in een simulatie, durfde ik het in de praktijk toe te passen en het resultaat was verrassend goed. Ik had het probleem veel groter gemaakt dan het bleek te zijn. Zonder de simulatie had ik nooit gedurfd om iets anders te gaan doen, dit heeft me erg geholpen.”

 

Lees meer...